frans
italiaans
engels
naar index;
wijnen frankrijk
naar wijnen italië
naar delicatessen;
persstemmen
bestellen
verkoop
naar contact
naar leveringsvoorwaarden
proeverijwit
Home - Proeverijen

Proeverijen


Dit jaar bestaat Wijnimport de Microscoop 10 jaar! Dat laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Om te beginnen wil ik u twee proeverijen aankondigen. Zoals u gewend bent zullen de proeverijen op Cornelis Reeuwijkbocht 29 te Rotterdam zijn, beide dagen van 15 tot 18 uur en ze zullen omlijst zijn met bijpassende hapjes. Van de jubileumproeverij gaan we iets bijzonders maken, maar daarover later meer!

We zullen dit jaar doorgaan met het leveren van topwijnen uit Italie en de Franse Elzas tegen aantrekkelijke prijzen. Het assortiment zal wat verschuiven, waarbij we afscheid nemen van sommige producenten (Agostinetto, Albino Piona, beiden Veneto) en anderen zullen verwelkomen (vorig jaar Tenuta Iuzzolini, Calabria en San Marzano, Puglia). Door toegenomen horeca activiteiten verwachten we in staat te zijn het assortiment te vergroten.

We hopen u daarom bij een van de proeverijen te mogen begroeten, of tussendoor van dienst te kunnen zijn.

Agenda

Voorjaarsproeverij zaterdag 25 en zondag 26 maart Rotterdam
Jubileumproeverij zaterdag 3 en zondag 4 juni Rotterdam


Wilt u zelf een proeverij organiseren? Wijnimport de Microscoop komt bij u thuis of op een andere locatie voor een proeverij vanaf 10 personen. Afhankelijk van het aantal personen en de te proeven wijnen kan dit al vanaf 10 euro per persoon.

Indien het u een leuk idee lijkt om één van onze leveranciers in Frankrijk of Italië te bezoeken, dan kan dat vrijwel altijd ook. Tijdens uw vakantie of tijdens een speciaal uitstapje met vrienden of familie wordt u gastvrij ontvangen. Neemt u vooral vooraf contact met ons op, zodat wij in overleg met u en de wijnproducent iets kunnen afspreken.
Houdt u daarbij vooral ook rekening met het feit dat niet elk jaargetijde even geschikt is (tijdens de oogst is men bijna 24 uur per dag alleen maar daar mee bezig en is een bezoek minder geschikt).

lijn

Wijnproeverij Cornelis Reeuwijkbocht
Klik op de foto's om ze te vergroten.